MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Meld je aan voor Huwelijksreislijst

Op dit moment zijn nieuwe aanmeldingen niet mogelijk

Zijn jullie klaar om je eigen reisijst te gaan samenstellen? Wat is er nu leuker dan een onvergetelijke reis, mogelijk gemaakt door de gasten die met jou de mooiste dag van je leven hebben ervaren? En met onze 30-dagen proefversie kunnen jullie vrijblijvend proberen of het bevalt.

Je meldt je aan via het formulier op deze pagina. Je ontvangt dan een email met de inloggegevens voor jullie persoonlijk huwelijksreilijst pagina en jullie kunnen meteen aan de slag!

 

Let op:  check je junk-mail folder als je niet binnen 5 minuten een bevestingsemail hebt ontvangen.