MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Huwelijksreis Anna & Ernst

Anna en Ernst zijn op 28 april getrouwd en hebben van hun vrienden en familie een droomreis naar Thailand cadeau gekregen. Daar hebben ze met z'n tweeën genoten van heerlijke massages, stranden en goddelijk eten. Meer weten? 

 

Bekijk de site >

Huwelijksreis Noor & Chris

Noor en Chris zijn dankzij huwelijksreislijst en hun bruiloftsgasten twee weken naar het zonnige Portugal gevlogen om daar te genieten van het surfen, eten, yoga en nog veel meer. Bekijk ook de rest van de reislijst van Noor en Chris.  

Bekijk de site >

Brug in San Francisco

Huwelijksreis Paul & Julia

Paul en Julia zijn dol op reizen. Huwelijksreislijst was dan ook een aangename verrassing voor dit bruidspaar to be. Met hulp van hun gasten kunnen zij hun ideale romantische droomreis gaan maken. Bekijk hun website, compleet met informatie over de gewenste reis. Uiteraard vind je hier ook de reislijst, verdeeld in duidelijke en overzichtelijke onderdelen.

 

Bekijk de site >

Kust van Australiƫ

Huwelijksreis Leontien & Hendrik

Na 10 jaar samenzijn stappen Leontien en Hendrik in het huwelijksbootje. De gasten kunnen via huwelijksreislijst verschillende delen van hun ideale reis naar Australië cadeau doen, zoals knuffelen met koala’s of heerlijk relaxen in een beach resort.

 

Bekijk de site >

Cheeta's in Afrika

Huwelijksreis van Peter & Karen

Peter en Karen planden een droomreis naar Zuid-Afrika en zij zouden het geweldig vinden als de gasten een stukje van deze droomreis cadeau willen doen. Ook worden alle berichten van de gasten verzameld, gebundeld en overhandigd aan het kersverse bruidspaar. Ze staan te trappelen om hun droomreis te gaan maken, mede met hulp van hun geliefde gasten.

 

Bekijk de site >