MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Neem contact op

Heb je dringende vragen of wil je ons persoonlijk spreken over je eigen reislijst, bel dan 026-3723412 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Huwelijksreislijst C.V.
Postbus 85381
3508 AJ Utrecht
(+31) (0)26-3723412
info@huwelijksreislijst.nl

KvK-nummer: 51905140
te Utrecht ​Nederland

Contactformulier

Vul het contactformulier in, we streven ernaar je bericht binnen een dag te beantwoorden.