MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Wij houden de prijzen voor uw eigen huwelijksereislijst graag overzichtelijk. Voor een vast bedrag heeft u een persoonlijke website, met allerlei handige en leuke opties. 

Wat kost het?

Proefversie
  30 dagen gratis proberen
Kosten
  Eenmalig €44,95
Betaalmogelijkheden
  iDeal, creditcard, contant of overboeking
Aantal reisonderdelen
  Onbeperkt
Personaliseren
  Voeg eigen foto's en informatie toe over jullie trouwdag
Achtergronden
  Keuze uit 5 stijlen
Flexibiliteit
  Gasten kunnen zelf cadeaus toevoegen
Herinnering
  Cadeau-overzicht met persoonlijke berichten van jullie gasten