Een huwelijkscadeau om nooit te vergeten

MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Binnenkort trouwen? Vraag hier je droomreis als huwelijkscadeau!

Met de huwelijksreislijst kijgen jullie van familie en vrienden jullie huwelijksreis cadeau. De bruiloftsgasten kunnen ieder een of meer onderdelen van jullie huwelijksreis sponsoren en laten daarbij een persoonlijk bericht achter. Het is een bijzonder orgineel cadeau en dé manier om jullie droomhuwelijksreis te verwezenlijken.

Bekijk het filmpje beneden en lees hier de ervaringen van bruidsparen die jullie voorgingen, én van hun gasten. Want de huwelijksreislijst is niet alleen het leukste huwelijkscadeau om te krijgen, maar ook om te geven!

Een origineel en persoonlijk cadeau

  • Het hele pakket voor eenmalig 44,95
  • Een gratis proefversie van 30 dagen
  • Geheel reclamevrij
  • Jullie eigen, persoonlijke pagina en URL
  • Cadeaubonnen met een persoonlijke boodschap
  • Gasten kunnen eigen cadeaus toevoegen
  • Persoonlijke service door ons team
  • Betalingen met iDeal of Creditcard mogelijk

Maak jullie eigen huwelijksreislijst in drie eenvoudige stappen: 

Stap 1: Stel je reislijst samen

Stap 2: Maak je persoonlijke pagina

Stap 3: Vraag jullie reis cadeau