MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Hoe werkt het?

Je eigen huwelijksreislijst samenstellen gaat zeer gemakkelijk. In slechts drie stappen maak je een persoonlijke website die de gasten informeert over jullie reisplannen en de mogelijke huwelijkscadeaus op een overzichtelijke manier presenteert. Dit is niet alleen heel handig voor jullie als bruidspaar, maar ook voor de gasten die met één klik op de muis hun cadeau kunnen geven.

Je huwelijksreislijst samenstellen:

Stel op huwelijksreis dankzij huwelijksreislijst

Stap 1: Stel je reislijst samen

Stel eerst je huwelijksreislijst samen in een overzichtelijke lijst van alle activiteiten die je gaat ondernemen op de huwelijksreis: van vliegtuigtickets en overnachtingen tot diners en dagactiviteiten. Bij elke activiteit kan je een mooie foto en een beschrijving van de activiteit toevoegen. Deze lijst wordt als het ware jullie verhaal van de huwelijksreis.

Verdeel vervolgens de kosten in betaalbare partjes, zodat alle gasten daar straks een deel van kunnen geven als huwelijkscadeau.

Probeer het meteen met onze gratis proefversie of bekijk de voorbeelden.

Stap 2: Maak je persoonlijke pagina

Maak vervolgens je eigen persoonlijke website. Je hoeft geen IT'er te zijn om je website op te zetten: met ons slimme websitesysteem kan iedereen dat. Bouw met gemak meerdere pagina's waarop je naast een introductie vertelt over jullie huwelijksreis en de trouwdag. En uiteraard komt hier ook de reislijst te staan. Je kan de website nog persoonlijker maken door verschillende achtergronden en stijlen te kiezen. Als je dat wilt kan je de site ook laten beheren door jullie ceremoniemeester.

Probeer het meteen met onze gratis proefversie  of bekijk de voorbeelden

Stap 3: Vraag jullie reis cadeau

Alle genodigden van de bruiloft kunnen via jullie persoonlijke website rustig lezen over de huwelijksreis en het cadeau uitzoeken dat zij het leukste vinden om te geven. Misschien bedenken sommige gasten wel extra reisonderdelen waar jullie nog niet aan hebben gedacht. Dit kunnen ze dan gemakkelijk toevoegen aan de lijst.

Nadat ze hun keus voor een huwelijkscadeau hebben gemaakt, schrijven ze er een persoonlijk bericht bij en kunnen ze veilig betalen met iDeal of direct aan jullie. Van dit reisonderdeel krijgen de gasten een cadeaubon met hun persoonlijke boodschap en een foto, die ze vervolgens op de huwelijksdag aan het bruidspaar kunnen geven. Zeg nou zelf, dat is toch veel leuker dan het gebruikelijke witte envelopje?!

Probeer het meteen met onze gratis proefversie  of bekijk de voorbeelden.