MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Ervaringen...

Lees hier de ervaringen van andere bruidsparen en bruiloftsgasten die jullie vooraf gingen en een prachtige huwelijksreis hadden of gaven dankzij Huwelijksreislijst.

... van andere bruidsparen

 

 

Elke en Adriaan Kraal

Januari 2017


Wij zijn erg tevreden over Huwelijksreislijst. We hebben de site gebruikt toen we ceremoniemeesters waren bij het huwelijk van goede vrienden. Zij wilden geld vragen voor hun huwelijksreis en wij vonden het een leuk idee om het net even anders te doen. Het aanmaken van de cadeaulijst was snel gebeurd, mede dankzij de makkelijke site en de goede voorbeelden. We hebben heel veel leuke reacties gekregen van de gasten. Veel mensen hebben ook zelf een cadeau bedacht, dat is makkelijk toe te voegen en geeft nog een extra persoonlijke tint. Het bruidspaar was erg blij met de cadeaubonnen die we zelf hebben geprint en ingebonden. Kortom, wij zijn erg te spreken over de mogelijkheden en service van Huwelijksreislijst en kunnen de site aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een originele en persoonlijke manier om een huwelijkscadeau te geven!


Marjan & Marit
December 2016

Gaaf en betrouwbaar product! We hebben memories voor het leven cadeau gekregen ❤, onderstaand zomaar een paar voorbeelden.....


Lidwien & Marinus
September 2016

Wij zijn 20 augustus getrouwd en wilden een speciale en persoonlijke honeymoon hebben om van deze dag na te genieten. De huwelijksreislijst was het ideale cadeau wat mensen ons konden geven! Ze konden kiezen wat ze wilde schenken qua bedrag, en in welke vorm met ruimte voor een persoonlijke boodschap. Het systeem werkt gemakkelijk, digitaal, dus geen rompslomp meer met enveloppen etc. De service was erg snel en betrouwbaar. Het boekje dat onze ceremoniemeester van alle geschenkbonnen heeft gemaakt is een heel mooi aandenken en heel aanvullend bij onze foto's van de dag en de huwelijksreis. Een aanrader!

Marieke & Sander
2016

We houden van reizen en we houden van cadeautjes. We wilden, ook in verband met de kosten, de huwelijksreis graag als cadeau voor onze bruiloft. Het geven en krijgen van geld vonden we onpersoonlijk. Huwelijksreislijst bood de perfecte uitkomst: cadeautjes in de vorm van stukjes huwelijksreis. Wij hadden heel veel lol met het voorbereiden door de verschillende stukjes reis te bedenken en daar een leuk tekstje en een foto bij te zoeken. Voorpret is het halve werk! Alles met de site verliep heel soepel en zo ook de betalingen. De gasten vonden het echt leuk dat ze de huwelijksreis op deze manier een beetje mee konden beleven. Iedereen heeft de ontvangen cadeaubon van huwelijksreislijst.nl op een eigen manier inpakt/ingeplakt. Tijdens onze trip door Madagascar hebben we af en toe foto's gestuurd naar de gevers van dat stukje reis. Bijvoorbeeld van de 3-daagse kanotocht die we van onze vriendengroep hebben gekregen, van een duik die kennissen hadden gegeven, een uitje naar een National Park of een overnachting in een mooie lodge. Al met al een topconcept dat we aan iedereen kunnen aanraden!

Cadeau Marieke & Sander

Jeanette
2016

Dankzij Huwelijksreislijst.nl heb ik mijn ernstig zieke broer (ALS) en zijn gezin de reis van hun leven cadeau kunnen geven. In zo'n machteloze situatie zijn er veel mensen die iets willen doen, maar niet weten hoe of wat. Dat zij nu in de vorm van een stukje reis iets concreets konden doen voor hem specifiek, ervoeren zij als prettig en waardevol. En dan ook nog eens iets (een reis) dat blije emoties oproept, erg prettig in deze situatie. Ik heb veel lof-uitingen mogen ontvangen over hoe mooi de site/reislijst eruit ziet! Het fijne is dat je in de reislijst zowel kleine als grote bedragen kunt opnemen, zodat iedereen er wat mee kan. 
De site z'n persoonlijke inhoud geven (ik bedoel dus je eigen 'site' maken) gaat erg makkelijk en is leuk om te doen. Heel fijn dat je wanneer je wil, dingen kunt wijzigen, toevoegen of verwijderen. Het overzicht met gegevens van schenkers is zeer overzichtelijk en praktisch. En ook de financiële afhandeling verliep vlekkeloos.

Lars & Paulien
2015

We hebben veel leuke reacties van onze gasten gekregen op de website en de persoonlijke manier waarop ze een cadeau konden geven.

Voor ons was het ook een mooie manier om onze gasten deel te laten maken van onze heerlijke reis en ons huwelijk. Bovendien was de gebruikersvriendelijkheid van de website echt boven verwachting.

Houden zo!

Leon en Sophie
2014

Huwelijksreislijst.nl heeft ervoor gezorgd dat onze huwelijksreis erg speciaal was. Wij hadden allerlei leuke ideeën voor onze huwelijksreis naar Italië. Een romantisch diner voor twee, een upgrade naar de bruidssuite, een excursie, een kantocht enz. enz. Alles wat je leuk lijkt kun je als een soort verlanglijstje voorzien van foto's op de site plaatsen. Onze gasten waren erg enthousiast en hebben onze mooie cadeaus gegeven, waarbij zij hun eigen creativiteit ook hebben gebruikt. Zo ontvingen we bijvoorbeeld een bijdrage voor een avondje theater en dat bleek een hartstikke leuke avond tijdens ons huwelijksreis. 
 
Doordat je een meer tastbaar cadeau krijgt dan slechts een enveloppe met geld wordt het cadeau veel persoonlijker. Bij het kiezen van een cadeau op de website is het mogelijk je gift van een persoonlijke tekst te voorzien wat het ook persoonlijker maakt. Tijdens de reis hebben we de 'cadeaus' op foto vast gelegd en als dank gedeeld met degenen van wie we het kregen. Dat vonden onze gasten hartstikke leuk!
 
Wij kunnen Huwelijksreislijst.nl dus van harte aanbevelen!

Stefan en Jolein
2014

Wij werden door vrienden getipt over het bestaan van Huwelijksreislijst als een nieuw en verfrissend alternatief op een lijst vol serviesgoed of de gebruikelijk envelop. En het is enorm goed bevallen! Bijna al onze gasten hebben via de Huwelijksreislijst hun cadeau gegeven. De eigen boodschap die iedereen op zijn 'huwelijksreislijst' voucher kon zetten was heel leuk om eenmaal op reis diep in Afrika na te kunnen lezen. De site was voor ons heel makkelijk te ontwerpen en genoeg mogelijkheden om deze persoonlijk te maken. Wij zijn heel erg tevreden en erg bedankt voor de goede en professionele service! Wij kunnen het iedereen aanraden!

Floris en Caroline
7 april 2014

Het is een prachtig concept! Zeer eenvoudig te gebruiken en voor de gasten is het ook heel gebruiksvriendelijk. Met een paar drukken op de knop kunnen ze een cadeau geven. Na ons huwelijk was het heerlijk nagenieten van alle leuke berichten die onze gasten hadden achtergelaten op de site! En de betalingen verliepen ook heel vlotjes. Al met al waren we super tevreden over deze site. Echt een aanrader!

Anouk en Kees
21 maart 2014

Wij vonden het niet leuk om een enveloppe te vragen aan onze gasten en een uitzet hebben we al jaren. Gelukkig hoorde we van dit concept en dat vonden wij meteen een super leuk idee. De reis was al geboekt en het leek ons heel leuk de gasten deels de invulling van de reis te laten bepalen. Voor ons was het hierdoor wel meteen nodig om onze reis alvast te gaan uitstippelen zodat we de site konden gaan invullen, dit geeft gelukkig de nodige voorpret. Alle gasten vonden het een erg leuk idee en iedereen (ja echt iedereen!) heeft er gebruik van gemaakt. 

Wij hebben voor Huwelijksreislijst gekozen vanwege de volgende punten:

  • Kosten: Je betaalt eenmalig een bedrag en niet (zoals de meeste andere sites) een percentage van het bedrag wat je krijgt.
  • Betalen: Je kunt kiezen voor Ideal maar eventueel ook aangeven dat je het geld contant zult overhandigen. 

  Met name de oudere gasten hadden er moeite mee om meteen 'af te rekenen'.

  • Site: Werkt makkelijk en snel, je hoeft niet veel te doen om het toch persoonlijk te laten ogen.

Onze reis zal helaas pas een paar maanden na de bruiloft plaatsvinden maar wij hebben er al veel zin in en met dank aan de Huwelijksreislijst is alles vlot verlopen en hebben we nu een duidelijk overzicht wie wat heeft gegeven. Dit kunnen wij nog goed gebruiken voor onze bedankjes!

Hieronder een greep uit de cadeaubonnen die Anouk en Kees ontvingen. 

 

Cadeaus voor Anouk en Kees Cadeaus voor Anouk en Kees

Floris en Leontien
16 november 2013

Ik heb een onderzoek gedaan op internet naar verschillende websites die deze service aanbieden en ben uiteindelijk bij huwelijksreislijst.nl uitgekomen om drie redenen: het uiterlijk van de website en de mogelijkheid om dit grotendeels zelf aan te passen, de vaste prijs (vaak vragen websites een percentage van het totaal geschonken bedrag, iets wat mij erg tegenstaat), en de mogelijkheid voor gasten om met ideal te betalen. Natuurlijk was het voor ons een klein risico, omdat de iDealbetalingen lopen via huwelijksreislijst.nl en  niet direct op onze eigen rekening (technisch nog niet mogelijk), maar ik heb na wat e-mailcontact besloten het toch te doen. Uiteindelijk is alles zeer netjes afgehandeld en kregen wij het geschonken bedrag gestort zoals afgesproken.

De gasten op ons huwelijk waren ook zeer enthousiast over het concept. Veel mensen hadden er nog nooit van gehoord en vonden het erg leuk om iets te geven via de site. Bijna alle gasten hebben ook de website gebruikt, hetgeen duidt op een groot succes.

Het is ook leuk om te zien wie wat precies geeft en vooral de optie voor gasten om zelf een cadeau toe te voegen is een paar keer gebruikt, hetgeen erg leuk is! Op reis hebben we van alles wat we gekregen hebben steeds foto's gemaakt, zodat we deze mee kunnen sturen met de persoonlijke bedankkaartjes.

De site werkte gemakkelijk en was steeds eenvoudig aan te passen, daar waar nodig. Al met al zijn wij dus dik tevreden en raad ik andere bruidsparen zeker aan om van deze dienst gebruik te maken!

Saskia en Leander
9 november 2013

Huwelijksreislijst.nl was voor ons de ideale oplossing. Op deze manier konden we op een leuke manier aan onze gasten een bijdrage vragen voor onze huwelijksreis. Huwelijksreislijst.nl is gemakkelijk in het gebruik, maar biedt toch genoeg mogelijkheden om er je eigen website van te maken.

Het feit dat onze gasten hun cadeau zelf konden kiezen en hun cadeaubon zelf konden maken en meenemen om te geven werd door hen als erg positief ervaren. We hebben naderhand nog veel positieve reacties gehad van gasten die het idee en de uitvoering van onze website leuk en praktisch vonden.

Door het gebruik van huwelijksreislijst.nl hebben we persoonlijke cadeaus ontvangen welke we ook echt graag wilden hebben.

De afhandeling van de betalingen en de service van huwelijksreislijts.nl zijn beiden perfect geregeld. Zo kregen we bijvoorbeeld achteraf een handig overzicht met alle gegeven cadeaus en adresgegevens.

Concluderend, de prijs-kwaliteit verhouding, gebruiksgemak en de vele positieve reacties van gasten maken deze website echt een aanrader voor bruidsparen!

Koen en Griet
1 oktober 2013

Wij waren zeer content met onze huwelijksreislijst. Dit is echt een veel origineler cadeau dan het standaard envelopje. En alle reacties van onze gasten waren zeer lovend! 

De betaalde fee biedt echt veel waar voor zijn geld. Wij zouden het dan ook warm aanbevelen aan andere koppels!

Tenslotte dank ik jullie graag voor jullie vlotte service!

... van bruiloftsgasten

Spacer

“ Makkelijke en fijne site. Overzichtelijk en compleet. "

“ Een leuk en handig item om gezamenlijk een reis cadeau te geven!! ”

" Ik vind het een erg origineel idee vooral! Verder vind ik de site handig en de afhandeling ook heel netjes. "