MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

FAQ

Voor het bruidspaar:

Hoe kan ik Huwelijksreislijst bereiken voor vragen?
Heb je een vraag over je eigen pagina, vul dan het contactformulier op onze site in. We streven ernaar om jullie bericht binnen een dag te beantwoorden. Zijn er dringende vragen of wil je ons graag persoonlijk spreken, bel dan naar 030-7009871.

Wat wordt de link naar mijn persoonlijke site?
Jullie kiezen zelf de naam van je persoonlijke site. Dit deel komt achter huwelijksreislijst.nl te staan. Bijvoorbeeld www.huwelijksreislijst.nl/PaulenJulia

Hoe kan ik de reislijst samenstellen?
Na aanmelding ontvang je per e-mail een link naar je persoonlijke website. Klik op deze link en je komt terecht op je eigen pagina. Door op de knop "beheer" rechtsonder in beeld te klikken, kom je in de beheermodus. De gebruikersnaam en het wachtwoord heb je per e-mail van Huwelijksreislijst ontvangen. In de beheermodus heb je de mogelijkheid je pagina te personaliseren en de reislijst samen te stellen. Klik op het kopje 'gastenweergave' om te zien hoe je samengestelde reislijst er voor de gasten uitziet.

Hoe lang kan ik mijn persoonlijke site gebruiken?
Jullie persoonlijke site is gedurende 12 maanden online. Voldoende tijd dus om de webpagina naar eigen smaak in te richten en de reisonderdelen met tekst en uitleg op de site te plaatsen!

Hoe lang kan ik de proefversie gebruiken?
De proefversie is gedurende 30 dagen te gebruiken en beschikt over alle functies. Je kunt dus direct beginnen met het samenstellen van je reislijst. Ook kun je de site personaliseren door informatie te geven over jullie aanstaande bruifloft en de reis! De proefversie is helemaal vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Blijven mijn gegevens bewaard als ik van de proefversie overstap naar een pakket?
Ja, indien je binnen 30 dagen via de knop "pakket aanschaffen" op de persoonlijke site kiest voor gebruik van Huwelijksreislijst. Je samengestelde reis en persoonlijke teksten zijn dan direct weer toegankelijk.

Kunnen mijn gasten zelf een cadeau toevoegen?
Ja, dat is mogelijk! Jullie gasten kunnen dan een persoonlijk cadeau toevoegen. Dit cadeau is niet voor andere gasten zichtbaar. Ze bepalen zelf de titel, prijs, omschrijving en foto voor het cadeau. Erg leuk als iemand nog een speciale plek, bijzonder restaurantje of mooi uitzicht weet op de locatie waar jullie naartoe gaan!

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Huwelijksreislijst biedt verschillen betaalmogelijkheden. Jullie persoonlijke site registreert de betaalwijze en de gegeven cadeau's.
Handmatig: Handmatig betalen betekent dat de gast zelf betaalt aan het bruidspaar of aan de ceremoniemeesters, contant of via een overschrijving.
iDeal of Creditcard: Bij een iDeal of Creditcardbetaling betaalt de gast direct middels een beveiligde betaalmodule van de Rabobank. Deze bedragen worden verzameld door Huwelijksreislijst en maandelijks of op de dag na het huwelijk overgeboekt naar het door jullie opgegeven rekeningnummer. Let op: iDeal betalingen zijn niet mogelijk vanuit België, Creditcard betaling wel.

Hoe komt dat geld dat mijn gasten met iDeal betalen, bij ons terecht?
iDeal en Creditcard betalingen worden door Huwelijskreislijst verzameld en in de eerste week van iedere maand overgemaakt naar het door jullie opgegeven rekeningnummer. In het menu 'Geschonken' kunnen jullie en/of de ceremoniemeester op ieder moment zien hoeveel er reeds gegeven is. Op verzoek kan de laatste overboeking op de dag na het huwelijk worden gedaan zodat het direct beschikbaar is voor de reis.  

Kunnen mijn gasten zelf een betaalwijze kiezen?
Gasten kunnen inderdaad zelf kiezen op welke manier ze willen betalen. Echter, jullie kunnen in het beheergedeelte aangeven uit welke extra opties jullie gasten kunnen kiezen.
iDeal
Voor het betalen met iDeal wordt €0,70 aan transactiekosten gerekend. Dit zijn de daadwerkelijke bancaire kosten. De gast die voor deze mogelijkheid kiest, betaalt de transactiekosten bovenop het cadeautotaal. Als er meerdere cadeaus in een keer worden geschonken, betaalt de gast slechts eenmalig transactiekosten. 
Creditcard
Voor het betalen met een Creditcard wordt eenmalig €1,95 aan transactiekosten gerekend. Dit zijn de daadwerkelijke bancaire kosten. 

Hoe kunnen de gasten inloggen op onze persoonlijke reislijst?
Jullie krijgen van Huwelijksreislijst een weblink toegestuurd voor jullie persoonlijke pagina. Deze link stuur je door naar je gasten. Zij hoeven dan alleen het wachtwoord in te voeren dat gelijk is aan jullie bruiloftsdatum! De bruiloftsgasten kunnen jullie persoonlijke site ook vinden via de zoekfunctie op Huwelijksreislijst door een van jullie namen en de trouwdatum op te geven.

Waar kan ik zien welke cadeaus ik heb gekregen?

In de beheermodus kun je onder het kopje 'geschonken' zien welke reisonderdelen zijn gegeven, inclusief details zoals naam van de gast, datum en betaalwijze. Je ziet hier bij elk geschonken cadeau ook de persoonlijke tekst staan. Dit overzicht is geordend op datum van schenking.
Met de knop 'overzicht downloaden' kun je vervolgens een PDF bestand creëren waar alle cadeaus per reisonderdeel en -datum zijn gerangschikt. Per reisonderdeel is zichtbaar welke gasten een deel hebben geschonken met daarbij hun foto en persoonlijke tekst. Je kunt het dus als reisdagboek gebruiken!

Waarom kiezen we voor jullie website?
We zijn een betrouwbare partner en doen ons uiterste best om voor jullie een geweldige huwelijksreislijst mogelijk te maken!
De belangrijkste redenen nog een op een rij:
 

 •  
Eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier om je eigen trouwsite en reislijst te maken!
 •  
Niet alleen een reislijst, maar een persoonlijke website met uitgebreide informatie over jullie bruiloft.
 •  
Financiële transparantie: één vaste prijs voor 12 maanden gebruik van jullie persoonlijke website!
 •  
Kies voor iDeal of laat de gasten her direct aan jullie ceremoniemeester overmaken
 •  
Proefversie: 30 dagen gratis proberen. Bouw je eigensite om te zien of het bevalt!
 •  
Reisdagboek met alle persoonlijke berichten van de gasten per reisonderdeel!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Neem contact op via het contactformulier op de hoofdsite (www.huwelijksreislijst.nl of www.huwelijksreislijst.be). Wij sturen dan per e-mail een nieuw wachtwoord aan het bruidspaar.
Let wel: ook als de site beheerd wordt door uw ceremoniemeesters, zal het nieuwe wachtwoord verstuurd worden aan het bruidspaar.

Welke internet browser biedt het meeste gebruiksgemak?
Een cadeau selecteren en schenken kan met iedere browser. Voor het inrichten en personaliseren van jullie site hebben we de beste ervaring met Firefox en Google Chrome.

Kan een cadeau worden teruggegeven?
Ja dat kan. Het is mogelijk om in de beheermodus onder het kopje 'reislijst samenstellen' het aantal beschikbare cadeauonderdelen aan te passen. Als een gast per ongeluk het verkeerde cadeau heeft geschonken, kun je dit cadeauonderdeel weer toevoegen aan de reislijst. Het geld moet je zelf terugboeken. Onder het kopje 'historie' krijg je een overzicht te zien van de wijzigingen die je in de geschonken cadeaus hebt aangebracht.

Voor de gasten:

Hoe weet het bruidspaar wie het cadeau heeft gegeven?
U voegt een persoonlijke tekst (en foto) toe aan het cadeau dat u wilt schenken. Deze tekst en foto verschijnsen op de cadeaubon. Daarnaast krijgt het bruidspaar een reisdagboek van alle giften met daarbij naam, foto en persoonlijke tekst van de schenker(s)!

Hoe kan ik de geselecteerde cadeaus betalen?
U kunt op verschillende manier betalen. U kunt het cadeaubedrag contant overhandigen, zelf overschrijven of betalen met iDeal of Creditcard.
1) Handmatig betalen
Als u kiest om handmatig te betalen, krijgt u de betaalgegevens direct te zien. U maakt dan het cadeaubedrag  over naar het rekeningnummer dat door het bruidspaar is opgegeven (van bijv. de ceremoniemeester). Een andere mogelijkheid is dat u het geld contant aan het bruidspaar overhandigt op de bruiloft. U krijgt altijd een cadeaubon om aan het bruidspaar te overhandigen, zodat u op de bruiloft niet met lege handen staat! N.B. De betaalgegevens en cadeaubon krijgt u ook per email toegestuurd.
2) iDeal of Creditcard
U kunt daarnaast kiezen om direct te betalen via onze betaalmodule van de Rabobank. Het bedrag wordt dan direct afgeschreven en door Huwelijksreislijst voor het bruidspaar verzameld. Per iDeal transactie betaalt u eenmalig €0,70 transactiekosten, voor een Creditcard betaling is dat eenmalig €1,95. Dit zijn de daadwerkelijke bancaire kosten. Als u meerdere cadeaus in een keer schenkt, betaalt u maar één keer transactiekosten. Na voltooiing kunt u direct de betalingsbevestiging en cadeaubon inzien. Ook krijgt u deze per email toegestuurd. Let wel: iDeal betalingen zijn niet mogelijk vanuit België, Creditcard betalingen wel. 

Wat staat er op de cadeaubon?
Op de cadeaubon die u op de bruiloft aan het paar kunt overhandigen staat het volgende:

 •  
Uw naam
 •  
Uw foto (optropneel, is zelf toe te voegen)
 •  
De geselecteerde cadeaus
 •  
Uw persoonlijke bericht per cadeau
 •  
Het bruidspaar krijgt naast uw cadeaubon aan het eind een reisdagboek waarin alle gegeven cadeaus met persoonlijke teksten zijn samengevoegd!

‚ÄčKan ik een cadeau retourneren?
Het is mogelijk om een cadeau terug te geven. Neem hiervoor contact op met het bruidspaar of de ceremoniemeesters via het contactformulier op de persoonlijke site. Zij kunnen het reisonderdeel weer terug in de reislijst zetten, zodat het weer beschikbaar komt voor andere gasten. Het bedrag kan de ceremoniemeester dan ook retourneren. U kunt daarna zelf opnieuw inloggen op de persoonlijke site van het bruidspaar en een ander cadeau schenken.


Wat te doen als ik geen cadeaubon heb ontvangen?
Nadat je een cadeau hebt gegeven, kun je op de laaste pagina direct de cadeaubon downloaden en de betaalinformatie inzien. Daarnaast ontvang je per e-mail ook nog de cadeaubon. Heb je de bon niet ontvangen? Kijk dan eerst in je spamfolder, want daar kan ons bericht soms blijven steken. Als de cadeaubon niet terug te vinden is, stuur ons dan een bericht via het contactformulier dan mailen we hem opnieuw!