MEDEDELING:
Huwelijksreislijst accepteert voorlopig geen nieuwe aanmeldingen. Nu als gevolg van het Corona virus veel huwelijken en huwelijksreizen worden uitgesteld, grijpen wij deze periode aan om ons te bezinnen op de toekomst van Huwelijksreislijst.nl. Huwelijksreislijst.nl is een uit de hand gelopen hobby van drie enthousiastelingen met vaste betrekkingen die inmiddels te weinig ruimte bieden om voldoende tijd aan de website te besteden. Om het concept te blijven doorontwikkelen en verder uit te rollen, hebben we één of meerdere 'co-founders' nodig. Mocht je iemand kennen die hiervoor geknipt is, laat die persoon dan contact met ons opnemen via info@huwelijkreislijst.nl.

 

Reeds aangemelde bruidsparen kunnen rekenen op de service die bruidsparen en huwelijksgasten van ons gewend zijn. Stellen met een demo-account kunnen gewoon upgraden naar de betaalde versie.

Tips & tricks Huwelijksreislijst

Haal het meeste uit je huwelijksreislijst

Hoe zorg je voor een aantrekkelijke cadeaulijst die straks volledig gesponsord is? Met meer dan 100 huwelijksreizen die via onze site cadeau zijn gevraagd hebben we een aardig idee gekregen over hoe je de site het best kunt inrichten. Hier volgt een aantal tips om je reis zo op te delen dat gasten het leuk vinden om een reisonderdeel te geven en jullie straks een schitterende, geheel gesponsorde reis kunnen maken!

Algemeen

 • Zet de link van jullie website duidelijk op de uitnodiging voor de bruiloft. Hier grijpen jullie gasten op terug als ze een paar dagen voor de bruiloft weer even willen weten wat ook alweer de cadeauwens was.
   
 • Laat jullie ceremoniemeester een week voor het huwelijk een e-mailtje rondsturen met een reminder. Laat de gasten daarin weten dat het snel gaat met de reislijst en hoe eerder ze iets kiezen hoe meer keus ze hebben!
   
 • De ceremoniemeester kan ook in het mailtje zetten dat ze de cadeaubonnen als een mooi boekje op de bruiloft willen overhandigen. Maar dat iedereen dan wel maximaal twee dagen voor het huwelijk zijn of haar cadeau moeten hebben geschonken.

Tot slot:

Bruidegom van Huwelijksreislijst bedankt zijn gasten voor het leuke kado

Het is erg leuk om bij het bruiloftsbedankje een foto te voegen van het geschonken reisonderdeel. Michael en Denise (foto links) deden dat bijvoorbeeld door een krijtbordje mee te nemen!

Reisonderdelen

 • Het begint natuurlijk met leuke reisonderdelen: een champagneontbijtje doet het nou eenmaal beter dan een stukje van de vliegreis
   
 • ​Maar ook de op het eerste gezicht minder tot de verbeelding sprekende onderdelen kun je met een leuke tekst en foto toch aantrekkelijk maken
   
 • Maak van de bijdrage aan het ticket kleine stukjes, zoals bijvoorbeeld ‘upgrade naar economy comfort seats’ of ‘Houd ons in de lucht van Amsterdam naar Dubai’
   
 • Maak de reisonderdelen niet te duur, een ideaal stukje reis kost zo’n € 25,-. Voor gasten is het vaak leuk om twee stukjes te geven en dat is bij dit bedrag goed mogelijk!
   
 • Geef leuke beschrijvingen bij de reisonderdelen; je wilt graag een huurauto, maar vraag bijv. ‘the all-risk damage waiver’ in twee delen van € 25,- omdat je aanstaande ook wil gaan rijden…
   
 • Splits een cadeau niet in teveel onderdelen, het is voor gasten leuker om iets exclusiefs te geven dan om 1 van de 10 te zijn. In plaats van de driedaagse  safari, dus dag 1, 2 en drie los! Of splits de safari in losse stukjes zoals ‘toegang tot het national park’ en ‘moonlight diner aan de rivier’.
   
 • Voeg een beschrijving toe bij de reisonderdelen; vertel bijvoorbeeld bij het onderdeel ‘middagje duiken voor twee’ dat je de plek waar je gaat duiken bekend staat om de 125 soorten haaien die er rondzwemmen!
   
 • Maak zelf een onderdeel aan met ‘voeg zelf cadeau toe’; zo herinner je je gasten dat ze ook zelf een stukje reis kunnen toevoegen. Zijn ze bijvoorbeeld al op jullie bestemming geweest en kennen ze daar het perfecte romantische kroegje? Ze kunnen jullie daar op een paar drankjes trakteren!
   
 • Je gaat op reis en neemt mee… Zet ook het muskietennet, visum of poncho op jullie reislijst. Allemaal onmisbare onderdelen waar jullie gasten vaak graag bij helpen!
   
 • Soms gebruiken zoveel gasten de website dat al snel veel reisonderdelen “uitverkocht” zijn. Je kunt ook tussendoor extra delen toevoegen.